Ripollés i dos més

La comitiva de l’Ateneu Poblenou es va desplaçar fins el casal catòlic de Sant Andreu per intentar aturar l’hemorràgia que estava dessagnant l’equip des de feia tres jornades. Als habituals Guillem Tapia i Daniel Perseguer també s’hi va afegir el jugador revolució de la temporada a la parròquia blava, Jaume Ripollés, que debutava a la categoria de 1a provincial.

L’encontre no va tenir gaire història, els dos jugadors habituals es van endur els seus respectius partits amb còmodes resultats de 3-0. Ripollés en canvi va perdre el títol d’invicte cedint un matx contra Francisco Lopez (no confondre amb Francisco Gómez “Xesco”). De totes maneres la directiva del club no pot fer més que treure’s el barret per l’espectacular inici de campanya de Ripollés, a qui mantindrem el títol d’”Invictus” malgrat la derrota.

Pel que fa l’equip de 2a “B” va posar la nota negativa de la jornada per als equips del Poblenou enduent-se un dur correctiu per part de l’Aliança de Lliçà que es va endur la victòria per 4-2.

Pel que fa l’equip dels nens van aconseguir la victòria malgrat l’absència de Juanca. Guillem comença a demostrar que aquesta categoria li va gran mentre Julio i Ivan es refermen com a pilars d’aquest equip amb dues victòries, servidor es treu el barret. Li estan menjant aquests dos jugadors la torrada a Juancarlos? Haurem de veure l’evolució de l’equip en els pròxims encontres per poder respondre a la pregunta.

2012-12-16 11.12.23

Foto: Ripollés

PD: Moltes felicitats al capità honorífic de l’Ateneu Poblenou, un lector fidel.

Leave a comment