Els nens de l’Ateneu aconsegueixen resultats dispars a l’Open de Catalunya

Fa una setmana els membres més joves del nostre club van participar a l’Open Cat a les categories Aleví, Infantil i Juvenil, a continuació farem un repàs d’una jornada amb més ombres que llums.

Ivan Moreno va ser l’encarregat de defensar els colors del Poblenou a la categoria aleví “B” de l’Open Cat. El club va posar moltes esperances en la seva participació, i s’esperava que arribés força lluny en el quadre d’eliminatòries. En lloc d’això Ivan es va veure superat per les circumstàncies i només va ser capaç de endur-se la victòria en un enfrontament als grups, no podent accedir a la fase d’elimintòries.

Juancarlos, Infantil “B”, se les prometia molt felices després de guanyar durant la fase de grups al jugador que a la postra seria el campió de la categoria, però una derrota inesperada per falta de concentració el va relegar al tercer lloc del grup després d’un triple empat no podent accedir d’aquesta manera a la fase del KO. La directiva comença a preocupar-se pel rendiment de Juancarlos, qui comença a donar senyals de no estar del tot compromès amb la nostra disciplina i sembla que s’està deixant estimar per altres clubs. El temps posarà a cadascú al seu lloc.

Menció apart es mereixen els nostres jugadors juvenils, sobretot el de sempre, Daniel Perseguer. Julio va passar amb més pena que glòria per l’Open B juvenil, on va perdre tots els partits del grup tot i que va posar en seriosos problemes al finalista Marc Cerezo (3-2) de l’Hospitalet. Per la seva banda Perseguer va passar el corró durant la fase de grups i es va plantar a la final contra Marc Cerezo amb algun que altre escull com Pau Murcia del Tramuntana qui va posar en veritables problemes a Perseguer. A la final Perseguer va demostrar uns nervis d’acer després de que Cerezo li remuntés el 2-0 inicial per acabar enduent-se la victòria per 3-2. Aquest és el segon torneig consecutiu en poc més de dues setmanes on Perseguer s’enduu la victòria, caldrà veure com respon en els certàmens de màxima exigència.

Per finalitzar 2 apunts. En primer lloc vull anunciar que en aquest bloc s’ha produït una innocentada que ha tingut com a protagonista a Daniel Perseguer, però no entraré a aclarir si es tracta de la notícia publicada abans d’ahir o la d’avui.En segon lloc també us vull avisar de què els reis de l’orient ens portaran la 2a part de Perseguer Personal, on repassarem la seva sortida per la porta del darrere de l’Ateneu la Flor de Maig.

2012-12-23 12.50.18

Foto: Julio Hilari i Daniel Perseguer

Leave a comment