L’1X1 de L’Ateneu Poblenou. Balanç de la temportada

Fa 5 mesos que va començar la temporada, la primera de l’Ateneu Poblenou, i ja ens hem plantat a l’equador de la mateixa. Arribats a aquest punt trobo adient fer un breu balanç de cadascun dels jugadors federats que han pres part del nostre projecte valorant-los amb una nota numèrica i un petit comentari. Amb això pretenc esperonar als membres del nostre club que considero que estan fent una bona feina i fer un toc d’atenció als que penso que s’han de posar les piles.

COMENCEM L’1X1 DE L’ATENEU POBLENOU:

Anem a pams. Primer l’equip de 3a que actualment ocupa la 4a posició a la seva lliga.

Julio Hilari (C), 7. 14 victóries i 6 derrotes en una categoria que potser li està una mica petita. La seva 3a posició en l’Open BCN arrodoneixen la que fins ara està sent una bona actuació. D’altra banda li valdrà més espavilar si vol assumir un rol de més responsabilitat dins del club, la seva actitud infantil i l’absurda competitivitat amb Juancarlos freguen la vergonya aliena.

Juancarlos Díaz, 7. Idèntics números al seu capità a la lliga però sense actuacions ressenyables ni als Open BCN ni a promeses. Bona temporada tenint en compte que debuta. La nota negativa tant seva com del capità ha estat el ridícul contra el Castellar a casa de fa 2 setmanes. Si té una mica de sentit comú i és intel·ligent (que no està clar) seguirà al nostre club la temporada vinent, si no possiblement tindrem un altre expedient “Perseguer”.

Guillem Cuxart, 5. El mític capità durant l’etapa de la Flor de Maig està passant aquesta temporada sense pena ni glòria.

Ivan Moreno, 6. El membre més jove de l’equip de 3a ha estat el primer a debutar amb l’equip de 1a, però el seu balanç de 8 victòries i 10 derrotes fa que la seva nota no passi del “bé”. De totes maneres, Ivan és un dels diamants en brut més prometedors del club

Continuem amb l’equip de 2a “B” en tercera posició a la seva lliga i trucant a la porta de l’ascens directe.

Jolupe (C), 6. 10 victòries i 8 derrotes no són mals resultats… per un jugador ras, s’espera més del capità de l’equip de 2a, sobretot tenint en compte que és la relació victòries/derrotes més baixa de l’equip. Ha demostrat les seves habilitats com a mànager sabent donar oportunitats a tots els jugadors de la plantilla sense que els resultats es ressentissin en excés.

Marc Gassol,  6,5. 10 victòries i només 6 derrotes demostren que la direcció esportiva no es va equivocar pescant aquest jove que fins la temporada passava militava al Sant Andreu.

Daniel Remus, 9. La seva arribada va ser el punt d’inflexió d’un equip que havia entrat en una mala dinàmica. 13 victòries i una sola derrota només es poden merèixer la qualificació d’”excel·lent”.

Marc Fabregas, 7. Abans de mirar els resultats tenia la sensació de que portava una pitjor temporada, però amb els números sobre la taula es mereix un notable com a mínim (9 victòries/ 3 derrotes).

Jaume Ripollès, 9. El sobrenom d’”invictus” no és perquè sí, el Jaume compta els seus partits per victòries a 2a, ha aconseguit un 50% de victòries a 1a, sent especialment important en l’encontre a Igualada, i el seu paper a la categoria de veterans ha anat “in crescendo” i ha fet oblidar completament a Torra. Només hem puc treure el barret.

Joaquin Ojea, 6. Temporada d’aclimatament per “Xaco”, que si continua treballant esdevindrà un jugador important pròximament.

Pere Bonet, 10. Pere Bonet hauria d’aparèixer al diccionari Pompeu Fabra com a sinònim de superació. Poso un 10 però tranquil·lament podria ser un 23. Em trec el barret amb aquest home que no falta als entrenaments ni que caigui una calamarsa de la mida de pilotes nittaku 3 estrelles. La seva victòria a 2a va posar la cirereta a una temporada per emmarcar.

Passem a l’elit del club, l’equip de 1a, aparentment fora de la lluita per l’ascens, però més els hi valdria als seus rivals trepitjar-li el cap per si de cas no revifa.

Francisco Gómez, 6. Tots esperàvem una mica més de la llegenda viva de l’Ateneu, tot i que l’única actuació reprovable podria ser la d’Esparreguera. Si l’equip vol pujar a preferent cal veure més sovint la versió que Chesco va mostrar enfront Lluïsos. Les seves actuacions a veterans han estat sempre al nivell esperat.

Daniel Perseguer, 6,5. A aquest potser no el coneixeu perquè gairebé mai surt al bloc. Les seves actuacions a la lliga no han passat de correctes, tot i que tampoc se li poden fer molts retrets a nivell esportiu en aquesta competició. Pel que fa els tornejos individuals molt bé als de poca entitat i  incompareixença competitiva en els més importants. La seva actitud ha millorat en molts aspectes des del seu retorn, però episodis com quan es va “esborrar” del partit contra Ripollet demostren de quina pasta està fet Perseguer. Només el temps dirà si cedirà davant el piloteig descarat que li estan fent molts clubs de Barcelona… i de la seva àrea metropolitana.

Toni Castillo, 9. Si l’equip de 1a vol ser competitiu cal que s’encomani una mica de l’esperit de Super Casti. Una sola derrota en 8 partits i una casta admirable a la taula. L’única pega és que amb una tassa de 25% d’atur ha tingut que ser ell precisament qui trobi feina i deixarà d’entrenar habitualment. A tus pies SuperCasti!

Altres.

Moises Monfort, ?

David Suarez, 0. Un exemple de com donar l’esquena al club que t’ha obert les portes, el temps posarà a cadascú al seu lloc.

Leave a comment