Els dobles per fi somriuen a l’equip de preferent

Després de dues jornades sense conèixer la victòria, l’equip de preferent s’enduu els 2 punts

 L’equip de preferent ha aconseguit, al menys de moment, superar la crisis de resultats que venia arrossegant en els últims partits. En aquesta ocasió els dobles van ser benevolents amb el conjunt del Poblenou i la parella Belmonte-Tapia es va aconseguir apuntar el punt que a la postra va significar la victòria de l’equip davant del Sant Cugat, un rival directe de l’Ateneu Poblenou.

 La bona notícia de l’encontre és que es comença a veure una certa regularitat en el joc de l’equip, amb l’excepció de Perseguer. La dolenta és que ara mateix cap dels 3 jugadors està en condicions de guanyar a cap dels palistes més potents de la categoria. I això es va fer palès en els partits contra Adina Noel.

Si el paper de Belmonte i Tapia en el partit es pot considerar com a correcte, sense arribar ni molt menys a fer una gran actuació, un cas a part és el de Daniel Perseguer. El jugador del Poblenou va a tornar a demostrar la seva immaduresa a la taula i es va ensorrar en l’últim partit individual contra Torrassa, obligant a l’equip a anar a dobles. La gent del Poblenou comencem a estar farts dels lamentables “shows” de Perseguer contra rivals manifestament inferiors per després veure’l fer el ridícul contra el primer jugador que no es despista davant les seves constants payassades.

Després d’aquest últim partit l’equip comença a treure el cap per la zona alta de la classificació, però seran els pròxims encontres els que realment marcaran a què pot aspirar aquest equip. Belmonte i Tapia semblen reivindicar-se com els homes forts de l’equip, a l’espera de confirmar les bones sensacions en les pròximes jornades. A Perseguer se’l continua esperant.

Molts records i agraïments a qui participeu tan activament a través de les enquestes i dels comentaris a Facebook, sobretot als que penseu que aquest blog és una bazofia!

2013-11-10 12.49.41

Leave a comment