La verge del Ripollès s’apareix a Igualada i Ivan Moreno ingressa al club de 1a

L’equip de 1a provincial de l’Ateneu Poblenou aconsegueix la seva 2a victòria en aquesta 2a. Per afrontar el partit contra l’Igualada es va alinear a un equip de circumstància degut a la baixa per un “virus estomacal” de Daniel Perseguer. D’aquesta manera els jugadors que van prendre part en el matx van ser Jaume Ripollès i Ivan Moreno, els quals tot just disputaven el seu 2n partit en aquesta categoria.

El partit no va poder estar més igualat, però Ripollès va aconseguir encomanar a l’equip una mica de la seva serenitat i també de la seva fortuna a l’hora de jugar perquè l’Ateneu s’acabés enduent el peix al cove per 4-3

Ivan Moreno Calixto ha entrat a formar part a la família de 1a provincial després de disputar dos partits amb el 1r equip de l’Ateneu Poblenou. El jugador que havia aconseguit assentar-se a la categoria de 3a provincial s’ha vist obligat a aparèixer durant dues setmanes consecutives a l’equip capitanejat per Guillem Tapia degut a les dificultats que hi havia per tancar el triplet inicial de l’equip a causa de les múltiples baixes. El balanç en definitiva ha estat positiu per a l’equip ja que ha aconseguit fer el ple de victòries en les seves participacions, però no ho ha estat tant pel jugador, que ha perdut els 4 partits que ha disputat, tot i que dos d’ells per 3-2.

Després d’aquest partit difícilment tornarem a veure a algun d’aquests jugadors a l’equip de 1a, ja que ambdós ja sumen dues participacions i una 3a els impediria jugar amb els seus respectius equips. Per aquest motiu vull agrair personalment la seva aportació a l’equip.

PRÒXIMAMENT durem a terme l’1X1 dels jugadors més senyalats de l’Ateneu Poblenou en el que portem de temporada, estigueu atents.

 

2013-01-13 11.02.54

Foto: Ivan’s Supporters

Leave a comment