Vergonya aliena

L’equip de preferent suma la seva segona derrota consecutiva mentre veu com les aspiracions d’ascens s’esvaneixen.

L’Ateneu Poblenou ha tornat a deixar-se uns altres 2 punts vitals per a la seva suposada aspiració d’aconseguir l’ascens a 3a nacional. En un partit molt fluix on cap dels 3 jugadors ha ratllat el seu millor nivell, els dobles han tornat a sentenciar l’equip. Si hem de posar nom a actuacions pèssimes, però, Guillem Tapia s’enduu el premi. Dona veritable llàstima veure’l NO moure’s per la taula, amb un joc propi de dues o tres categories menys. Feia temps que no es recordava a un jugador de l’Ateneu fer un ridícul com el del seu primer partit contra Edu Torra.

Daniel Perseguer per la seva banda arribava a la cita amb un mediocre percentatge del 50%. Semblava que avui seria el dia en què el “petit preseguet” es doctorava després de la victòria contra el base de l’Hospitalet, però ha acabat cedint en el seu segon encontre, tot i que de forma  digna. L’actuació de Perseguer d’avui ha estat una metàfora de la seva trajectòria esportiva, “mucho ruido y pocas nueces”, bon joc i pobres resultats.

D’altre banda, el jugador repescat del Cubelles, Àlex Belmonte, era fins avui l’únic que es salvava de la crema, però després de la seva frustrant actuació contra Xavier Rodríguez caldrà revisar la seva condició de messies que ens ha de conduir a 3a nacional. La parella que ha format amb Perseguer als dobles ha estat una classe magistral de com deixar escapar un partit que a totes llums estava guanyat.

Després de les 4 primeres jornades de lliga, amb un balanç de 2 victòries i 2 derrotes, l’equip previsiblement caurà a la meitat de la taula. Veient aquest inici de temporada potser hagués estat millor que l’equip no hagués acceptat l’ascens administratiu i hagués continuat a 1a, on no desentonava tant. L’única bona notícia és que els nostres nois tindran dues setmanes per intentar refer-se de la desfeta d’avui i provar de competir contra el Sant Cugat.

. Ajuda’ns a depurar responsabilitats dins de l’equip de preferent i respon a la nostra enquesta!

One thought on “Vergonya aliena

  1. Personalment m’ha donat vergonya aliena llegir un escrit tant i tant destructiu sobre persones que entenc s’esforzan per no perdre. Motivar no es lo teu, això està clar. No sè quina classe de semi deu et penses que ets per poder parlar així dels altres. Lo dit, vergonya aliena, però no per ells.

Leave a comment